Wednesday, 17 June 2009

Kedves mindenki

Gyászolja Szarvas Ritát és
Buslig Szarvas Andrást

Kedves Rokonok és Ismerősők !

Elment az én Andris fiam, aki az életem értelmét jelentette és elhagyta e földi világot Rita is, aki elhozta megfáradt életembe a boldogságot. Én, aki már oly sokakat eltemettem, Édesanyámat, Édesapámat és feledhetetlen Öcsémet, Lászlót, döbbenten hallottam a tragikus híradást: eltűnt az óceán felett az a gép, amellyel hazafelé jöttek. Számolgattam a perceket, az órákat és a napokat, nemcsak ekkor, hanem mindig, amikor a szeretteim tőlem távol voltak. Márpedig ebben a bolond világban, ahol mindig csak futunk, rohanunk, törvényszerűen bekövetkezik a katasztrófa! Csak azt hisszük, hogy velünk nem fordulhat elő, minket nem érhet ilyen bánat.

Márpedig megtörtént és ezen nem lehet változtatni, de emléküket, mosolyukat, vonásaikat, szépségüket, jóságukat nem feledhetem. Kérlek Benneteket, akik ismerték Őket Ti is őrizzetek róluk valamit a lelketekben, és akkor halhatalanok lesznek.

Bár én hiszek abban, hogy Ők onnan, fentről vigyáznak ránk!

Gyászolja

Szarvas Ritát és Buslig Szarvas Andrást

a Szarvas család, András, Ljudmila és Katalina

Buslig család, György, Zsófi, Eszter, György-László és GáborMourn Rita Szarvas and András Buslig Szarvas

György Szarvas, Rita's former husband and father of András, has asked for the above letter to be circulated to everyone who knew them.

The attachment is an open invitation to a special service in the Regnum Marianum church in Zoborhegy tér, Budapest XIV, where András was christened, to be held at 1100 on Sunday 21 June.

3 comments:

 1. Andrew,
  Thank you for posting this. However I cannot open the hyperlink to the document. I wonder is that me/my computer or is it a common problem?
  Tunde

  ReplyDelete
 2. I see the problem. It is not your computer.

  You have to have a Google account to get into this page. People who do have a Google account go through automatically, that's why I had not realised that there is a problem for some.

  I am afraid that there is nothing that I can do to help, except tosuggest that anyone who is affected by this, and would like to see the invitation, should open a Google account. It does not cost anything and can be useful for other things (like starting a blog).

  I have tried to cut and paste this page, so as to be able to post it for more people to see, but the system seems not to allow this.


  Andrew.

  ReplyDelete
 3. This notice can also be seen posted at:

  www.peto.hu

  ReplyDelete